LisLoves Brand Building

Naam evenement / campagne

Categorie

‘LisLoves inspires all rebellious design lovers in the world to show off their authentic selves.’ LisLoves is het interior design & fashion merk van Lisette. Een merk dat zij zelf van A tot Z heeft opgezet. De perfecte showcase op het gebied van branding.

Bij LisLoves stonden ambacht, kwaliteit en eclectische kleuren centraal. Lisette liet veel zelf ontwerpen, maar kocht ook in bij designers. Alle items kwamen uit Marokko. Lisette richtte zich met LisLoves op een high-end doelgroep.

LisLoves was de inspiratie voor de huidige Instagram pagina van Lisette: @lisloves_. De collectie van het merk werd gelanceerd op de VTwonenbeurs in oktober 2015. Daar werd Lisette direct benaderd door verschillende magazines, zoals vtwonen, Libelle, Ariadne en Margriet. Ook werd haar merk gespot door verschillende interieur bloggers, waaronder Sanne van Enstijl. Zowel de branding, als marketing, PR en events werden eigenhandig ingevuld door Lisette.

Als kers op de taart stonden de producten van LisLoves in Vogue Living 2018. De items van LisLoves werden niet alleen in haar eigen online store verkocht, maar ook in conceptstores, waaronder Studio AnoukB, LOFTLOFT, Loods 5 en Nijhof.

Tegenwoordige richt Lisette zich meer op JUST.ASK.LIS en fungeert LisLoves als het perfecte voorbeeld van hoe JUST.ASK.LIS een merk vanuit niets kan opbouwen.

 

Bekijk meer projecten