What we do

JUST.ASK.LIS heeft gevoel voor stijl, creativiteit en oog voor detail. De passies van Lisette zijn interior design, fashion, health, travel en beauty. Deze pijlers komen altijd terug in het werk van JUST.ASK.LIS. Even zo belangrijk is het uitgebreide netwerk van Lisette, haar resultaatgerichte aanpak en positieve drive. Altijd met als doel om groei te realiseren. 

Branding

Branding draait erom dat je merk meer is dan je producten of diensten alleen. Je verbindt, door middel van een merkstrategie, je aanbod aan gevoel of waarden van je doelgroep. Je werkt als merk bewust aan het overbrengen van een door jouw bedacht beeld van je merk. Dit resulteert in onderscheidend vermogen en herkenbaarheid.

Hoe voer je branding zo dat je merk op de juiste manier in de markt staat?

In de beleving van JUST.ASK.LIS bouw je samen, met een sterk en professioneel team, aan een succesvol merk. Omdat Lisette als ervaringsdeskundige – onder andere dankzij de lessen van het uitbouwen van LisLoves tot een online merk – en brandbuilder voor anderen, het klappen van de zweep kent weet zij je merkstrategie succesvol te definiëren en uit te voeren. Waarbij ze meetbaarheid niet schuwt.

Looking for powerful branding and real impact? JUST.ASK.LIS

Campaigns

Als je influencer marketing inzet maak je gebruik van de grote hoeveelheden volgers die bepaalde (bekende) personen hebben. Influencer marketing is een heel goed middel dat positieve en meetbare resultaten oplevert in het hart van jouw doelgroep. Je niche bereiken met influencer marketing, dat klinkt ideaal. Want je hebt groot effect met zo min mogelijk middelen.

Hoe zet je influencer marketing effectief in?

Met een uitgebreid netwerk van influencers helpt JUST.ASK.LIS merken met de ontwikkeling van creatieve influencer campagnes. Hierbij worden deze influencers en BN’ers gekoppeld aan jouw merk. Dit creëert brand awareness, en zorgt ervoor dat volgers in actie komen en uiteindelijk omzet wordt verhoogd.

PR & Events

Het vakgebied public relations houdt zich bezig met de relatie tussen jouw bedrijf en je publiek. Hierbij draait het vooral om het imago van je merk en hoe je zorgt dat je doelgroep op een bepaalde manier naar je bedrijf kijkt. Een event is een goede manier om je relatie met je publiek op een positieve manier te beïnvloeden. Je kunt hierbij alle touwtjes in handen houden en het imago, de identiteit van jouw merk optimaal laden bij de doelgroep.

Hoe weet je nou zeker dat je alle PR-kansen van een event benut?

Van brainstorm, creatieproces tot aan de perfecte productie huur je JUST.ASK.LIS in om zeker te weten dat jouw evenement een groot succes wordt. Lisette produceert als event manager je evenement met oog voor detail en stijl. Ze haalt het optimale uit de pr-kansen omdat ze haar uitgebreide netwerk koppelt aan de doelstellingen van je event. Bijvoorbeeld om het ideale team samen te stellen voor het maximale resultaat. Maar ook om details te verzorgen die hèt verschil maken, zoals interessante gastenlijst, styling, goodiebag en bijhorende socialmediacampagne. Kanalen die ze hiervoor kan inzetten zijn verschillende online en offline media, zoals livestream, reels, magazines en events.